Steampunk woestijnslak

van Elianne van Turennout

- Werkcode: 535005

Elianne van Turennout over Steampunk woestijnslak

Wij hebben slakken onderwater en in de groene natuur, maar hoe zouden slakken eruit zien, die in de woestijn zouden kunnen overleven? Bij deze dus een Woestijnslak met een Steampunk tintje.
Steampunk woestijnslak vind je in de categorieën Adobe Photoshop, Beeldmanipulatie, Brave Ground, Digital Art, Fantasie, Fotografie, Humor, Impressionisme, Slakkenhuis (Mollusken), Steampunk, Surrealisme, Woestijn en Zand.
Elianne van Turennout profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Elianne van Turennout

Het begon allemaal met a4 papier en HB-potloden. Ik was als kind vaak onder de indruk hoe mooi de wereld om me heen was. De drang om deze mooie wereld vast te leggen, en de mensen om me heen te laten zien wat ik zag, was er eigenlijk vanaf het begin af aan. Als ik het me goed herinner, was ik een jaar of elf, toen ik voor het eerst kennis maakte met de camera. Uiteraard was het een simpele compact camera met lachwekkende kwaliteit, maar ik had er plezier in.

Ik zei soms dat ik fotograaf wilde worden, maar uiteraard heb je sowieso één van de twee ouders die zegt: “Droom maar lekker verder.” Vreemd genoeg heb ik de sarcastische opmerking als advies opgevolgd, en ben ik toch fotografie gaan studeren.

Alle werken van Elianne van Turennout


Meer weten over Elianne van Turennout?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Steampunk woestijnslak op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Steampunk woestijnslak van Elianne van Turennout

Koop dit digital art werk Steampunk woestijnslak van Elianne van Turennout als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 535005
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.