Steiger Waddenveer in de winter

Steiger Waddenveer in de winter van Wim van der Geest

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Steiger Waddenveer in de winter

van Wim van der Geest

Steiger Waddenveer in de winter van Wim van der Geest

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 655928
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99 gratis verzending!

Omschrijving

Het Waddenveer is de veerdienst tussen Texel en Vlieland. Deze vaar alleen in de zomer. Buiten het seizoen wordt de steiger voor het grootste deel afgebroken; de loopplanken en reling worden verwijderd. Ook het ponton wat aan het einde van de steiger in zee ligt wordt weggehaald. En zo ligt de steiger er dan bij.

Dit werk wordt aangeboden door Wim van der Geest

Wim van der Geest profielfotoAl sinds de middelbare school (en dat is al een heel tijdje geleden) fotografeer ik. Met mijn krantenwijk een spiegelreflex camera en lenzen aangeschaft. Ook ontwikkelen en afdrukken van de foto's deed ik zelf. Iets wat tegenwoordig bijna niet meer voorkomt.
Getrouwd en kinderen gekregen. Fotograferen werd toen "kiekjes maken". Na vele jaren kiekjes gemaakt te hebben een hele eenvoudige digitale camera gekocht. Gelijk weer verslingerd geraakt aan het fotograferen. Die eenvoudige camera maakte plaats voor een camera met wat meer mogelijkheden. Enkele van die foto's eens op een forum gezet en daar kwamen reacties op. Niet altijd positief, maar wel opbouwend. Veel van geleerd.
Ook die camera heeft plaats moeten maken en nu fotografeer ik (weer) met een spiegelreflex camera. Veel foto's maak ik van (pop)concerten waar ik erg veel plezier aan beleef. Een combinatie van een avondje muziek luisteren en fotograferen. Het kan haast niet beter.

Alle werken