Sterren reflectie in het water in de Oostenrijkse Alpen

Sterren reflectie in het water in de Oostenrijkse Alpen van Hidde Hageman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Sterren reflectie in het water in de Oostenrijkse Alpen van Hidde Hageman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 396823
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Reflectie van de sterren in de Alpen. Ik was aan het kamperen op een klein bergmeer eilandje en kon daar deze foto maken. De foto is genomen met een lange sluitertijd waardoor de sterren goed zichtbaar zijn. Deze foto komt het beste tot zijn recht op print. Op canvas zijn de sterren een stukje minder goed te zien. Let dus goed op welke print methode u kiest!

Over Hidde Hageman

Hidde Hageman profielfotoLeuk kennis te maken! Mijn naam is Hidde Hageman. Ik ben professioneel fotograaf. Bergen zijn mijn grootste passie - dit zal je aan mijn werk af kunnen zien. Zoek je een mooie foto voor in je woon of slaapkamer? Of wellicht kan je kantoor wel wat moois gebruiken?

Ik hoop dat er een foto bij zit die bij je past. Kijk even goed door mijn selectie heen. De foto's zijn over de hele wereld gemaakt. Kijk vooral eens naar de foto's die ik in Zweden en Japan heb gemaakt. Ik heb een lange tijd in Japan gewoond, en heb daardoor veel foto's kunnen maken. Er zitten vooral veel foto's van mijn tijd op het eiland Hokkaido in de serie.

Ik steek erg veel tijd in zowel het fotograferen als het nabewerken van mijn foto's. Als je vragen hebt over mijn werk, schroom deze niet te stellen.

Hartelijk dank voor het kijken op mijn shop. Ik hoop dat je kan genieten van mijn foto's!

- Hidde Hageman

Alle werken