Sterrenhemel en Onweerswolken in Zoetermeer Oosterheem

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 116685

Ricardo Bouman over Sterrenhemel en Onweerswolken in Zoetermeer Oosterheem

Sterrenhemel en Onweerswolken in Zoetermeer Oosterheem:
Een fraaie nachtfoto van het centrum van het jongste wijk in Zoetermeer genaamd Oosterheem. De foto toont u een heldere sterrenhemel dat langzaam wordt overschaduwd door onweerswolken vanuit het Noordwesten. De foto heeft een mooie diagonale compositie waarbij de wolken en de sterrenhemel een interessant en helder perspectief tonen. Stadslichten reflecteren in het water en het hoogbouw in het centrum toont mooie stadslichten.
Sterrenhemel en Onweerswolken in Zoetermeer Oosterheem vind je in de categorieën Avond, Compositie (beeldende kunst), Contemporary, Cumulonimbus, Delft, Fotografie, Heemkanaal, Heemkanaal Zoetermeer, Nachtfotografie, Onweer, Oosterheem, Oosterheem (sneltramhalte), Oosterheemplein, Reflectie, Skyline, Skyline van Zoetermeer, Slaapkamer, Stadslicht, Stormwolk, Wolkenkrabbers, Zoetermeer, dreiging en weerspiegeling.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Sterrenhemel en Onweerswolken in Zoetermeer Oosterheem op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Sterrenhemel en Onweerswolken in Zoetermeer Oosterheem van Ricardo Bouman

Koop de foto Sterrenhemel en Onweerswolken in Zoetermeer Oosterheem van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 116685
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.