Steve Morse Schilderij

Steve Morse Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Steve Morse Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266619
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel van de Amerikaanse gitarist Steve Morse, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Steve J. Morse (Hamilton (Ohio), 28 juli 1954) is een Amerikaanse componist en gitarist. Hij beheerst veel muziekstijlen; van jazz, rock, country tot klassieke muziek en heeft vijf Grammy Award-nominaties voor zijn spel en muziek gekregen. Hij speelt in bands als Dixie Dregs, Steve Morse Band en, sinds 1994, Deep Purple en maakte daarnaast ook ruim twee jaar deel uit van Kansas. Tevens is Morse gedurende zijn muzikale carrière actief op het gebied van muziekonderricht. In 1987 had hij genoeg van de muziekindustrie en werkte hij een jaar als fulltime piloot bij een regionale luchtvaartmaatschappij. Een korte sessie met Lynyrd Skynyrd bracht hem weer terug in de muziekwereld.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken