Steven Tyler Schilderij 2

Steven Tyler Schilderij 2 van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Steven Tyler Schilderij 2 van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266635
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel van de Amerikaanse zanger van Aerosmith, Steven Tyler 2, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

Steven Victor Tallarico (26 maart 1948, Yonkers, Verenigde Staten), beter bekend als Steven Tyler, is de zanger van de rockband Aerosmith.

Bekende eigenschappen van Tyler zijn z'n brede mond en het sjaaltje dat vaak aan zijn microfoonstandaard hangt.

Tyler heeft 3 dochters en 1 zoon, zijn oudste dochter is de actrice Liv Tyler die als kind in de veronderstelling was dat Todd Rundgren haar vader was, omdat die haar had opgevoed.
Vanwege hun inname van stimulerende middelen werden Tyler en Aerosmith-gitarist Joe Perry ook wel de Toxic Twins genoemd, de 'Giftige Tweeling'.
Tyler viel begin augustus 2009 van het podium na een optreden in South Dakota. Hij moest naar het ziekenhuis, maar hij zou geen blijvend letsel aan de val overhouden.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken