Steyr-Puch 500 in geel

Steyr-Puch 500 in geel van aRi F. Huber

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Steyr-Puch 500 in geel

van aRi F. Huber

Steyr-Puch 500 in geel van aRi F. Huber

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 837222
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
187 gratis verzending!

Omschrijving

PUCH 500
... de auto voor iedereen
1958, Reclame voor de Puch 500

Bij het begin van de Puch 500 werd alleen de carrosserie van Fiat overgenomen en werd er een sterkere motor met 16 pk ingebouwd (1957-1959). Dit vermogen werd later opgevoerd tot 25 pk, wat de Puch 500 zo populair maakte bij de hillclimb races die in de jaren 50 tot 80 in heel Europa werden gehouden. Hij was snel, uiterst wendbaar en het brandstofverbruik was nog lager dan dat van de oorspronkelijke Fiat Nouva 500.

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

aRi F. Huber profielfotoIk doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken