Stijgerende konikpaarden Oostvaardersplassen 3

Stijgerende konikpaarden Oostvaardersplassen 3 van Servan Ott

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 154762

Stijgerende konikpaarden Oostvaardersplassen 3 van Servan Ott

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 4 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Tijdens de ochtendworkshop in de Oostvaarderesplassen was het volop konik-testosteron en waren we getuige van prachtige stijgeringen en actie. Een aantal paarden sprongen tegen elkaar op en op de mooiste plek. Wij gehurkt op het natte gras en zij op een talud. Als paarden van het schaakbord, een bijzonder gezicht.

Over Servan Ott

Mijn naam is Servan Ott en ben sinds 2011 beroepsmatig met de natuurfotografie bezig. De natuurfotografie is een uitgeschoten hobby, vanuit de interesse van kinds af aan voor de vogels, zoogdieren, vlinders én er op uit willen gaan. In aanraking gekomen met de fotografie en de echte passie voor de natuurfotografie ontstond. Het vastleggen van de dieren, beweging, licht, het dichtbij willen komen, actie; de natuur op zijn mooist willen fotograferen en daarin willen uitblinken. Het uitdragen van de kennis en het plezier kwam met het opstarten van mijn bedrijf en geef ik natuurfotografie en vogelfotografie workshops gedurende het gehele jaar.
Eigen natuurbeelden worden o.a. gepubliceerd in het blad Vogels van de Vogelbescherming, daarnaast fotografeer ik voor het WNF voor verschillende evenementen.

Bedankt, een eer wanneer een beeld wordt gekocht.
http://www.servanottfotografie.nl

Alle werken