Stijlvol Schilderij Dame Lady Vrouw - Art Nouveau Schilderij Mucha Jugendstil

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 328 864

Over Stijlvol Schilderij Dame Lady Vrouw - Art Nouveau Schilderij Mucha Jugendstil

Stijlvol Schilderij Dame Lady Vrouw - Art Nouveau Schilderij Mucha Jugendstil

Art Nouveau Jugendstil Schilderijen Alphonse Mucha
===
Alfons Mucha [ook wel geschreven als Alphonse Mucha] (1860 - 1939) was een kunstenaar uit Tsjechië. Zijn schilderijen in de bekende Mucha Stijl werken zijn onlosmakelijk verbonden met de Jugendstil of Art Nouveau kunst. De belangrijkste inspiratiebron van deze kunststroming is de natuur.
De motieven van de schilderijen zijn vaak langstelige, gracieus gestileerde planten en bloemen (lelies, kelken, irissen, papavers, rozenknop), vogels (zwanen, pauwen), libellen, de eivorm, wolken- water- en rotspartijen, vaak gecombineerd met slanke vrouwengestalten.
Naast het schilderen van vele schilderijen en decoratieve kunst was Mucha ook actief in de wereld van de vrijmetselarij. Hij trad toe tot de Parijse grootloge in 1898 en stichtte later de Tsjechische vrijmetselarij.
Stijlvol Schilderij Dame Lady Vrouw - Art Nouveau Schilderij Mucha Jugendstil vind je in de categorieën Alfons Mucha, Art Nouveau, Decoratieve kunst, Illustraties, Kunst, Oude Meesters, Schilderijen en Vrouw.

Waarom je kiest voor Stijlvol Schilderij Dame Lady Vrouw - Art Nouveau Schilderij Mucha Jugendstil als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stijlvol Schilderij Dame Lady Vrouw - Art Nouveau Schilderij Mucha Jugendstil uit de oude meesters collectie

Koop Stijlvol Schilderij Dame Lady Vrouw - Art Nouveau Schilderij Mucha Jugendstil als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 864
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
179,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden