Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Stijlvol in wit

van Natalie Bruns

- Werkcode: 568297

Natalie Bruns over Stijlvol in wit

Op deze tekening is een dame te zien die nog net onder de rand van haar grote hoed uit kijkt. Daarbij zijn haar fel rode lippen zeer opvallend.

Deze zelfde afbeelding is ook verkrijgbaar met een zwarte achtergrond en witte lijnen en heeft als titel: Chique in zwart

De lijntekeningen zijn over het algemeen zwarte lijnen op een witte achtergrond. Er is alleen heel veel mogelijk. Heb je liever de lijnen of juist de achtergrond in een andere kleur? Gewoon… omdat het je mooier lijkt of omdat het bij een speciale kleur in het interieur moet matchen? Neem dan contact op. Het gemakkelijkste is het wanneer je exact weet welke RAL kleur(code) je wil.

Ook de afmetingen kunnen gemakkelijk aangepast worden. Liever een afdruk in verhouding 2:3 of 3:4? Vraag ernaar en dan pas ik het graag voor je aan.

De gebruikte kleuren zijn: wit, zwart en rood.
Stijlvol in wit vind je in de categorieën Erotiek, Graffiti, Illustraties, Menselijk lichaam, Minimalisme, Mond (orgaan), Ontwerp, Oog (anatomie), Schoonheid, Sexappeal, Speels en Vrouw.
Natalie Bruns profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natalie Bruns

Welkom in deze persoonlijke shop die onderdeel uitmaakt van mijn onderneming Shot it fotografie en schilderijen. In het dagelijks leven houd ik onder andere van reizen, met mensen werken, de natuur ingaan en iets nieuws uit proberen. Dat ik veel verschillende dingen leuk vind, komt ook terug in mijn schilderijen. Ze zijn veelal kleurrijk en de onderwerpen en stijlen zijn divers. Mijn foto's (die u hier kunt bekijken: https://shotitfotografie.werkaandemuur.nl/ ) zijn puur van kleur en hebben veelal weidse uitzichten. Kijkt u rustig even rond zou ik zeggen.

Alle werken van Natalie Bruns


Meer weten over Natalie Bruns?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Stijlvol in wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stijlvol in wit van Natalie Bruns

Koop de illustratie Stijlvol in wit van Natalie Bruns op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 568297

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 113 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.