Stille Heide

Stille Heide van Peter Nolten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stille Heide

van Peter Nolten

Stille Heide van Peter Nolten

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 569845
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

In augustus staat de heide overal in Nederland in bloei. Dit levert prachtige taferelen op zoals hier op de Schoorlse Heide. Zoals het mij betaamt was ik aan de late kant, maar kon ik nog net deze foto maken voor de zon achter de wolken verdween. Nu ook te vereeuwigen aan jouw muur.

Dit werk wordt aangeboden door Peter Nolten

Peter Nolten profielfotoIk ben geboren met fotografie in mijn bloed, maar wist nooit dat het daar zat tot ik werd geraakt door de fotografie bug. Sindsdien ben ik in ieder geval elke week buiten geweest om te fotograferen met trips naar onder andere Sicilie en het Lake District in Engeland als hoogtepunten (letterlijk) en probeer ik dagelijks mijn skills te verbeteren. De foto's in mijn shop zijn gemaakt op verschillende locaties in Nederland. Van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug tot het puntje van Noord-Holland en tot aan de Zeeuwse kust. De foto's die ik graag buiten maak zijn nu ook beschikbaar aan uw muur!

Alle werken