Stille Kade

Stille Kade van Bert-Jan de Wagenaar

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stille Kade

van Bert-Jan de Wagenaar

Stille Kade van Bert-Jan de Wagenaar

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 733087
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Kade aan een rivier. Alleen de voorgrond is scherp, maar in de vage achtergrond zien we een eenzame wandelaar. De high key belichting van deze foto draagt bij aan een sereen beeld. Kleur zou alleen maar afleiden. Een plaat als deze moet in ambachtelijk zwart wit.

Dit werk wordt aangeboden door Bert-Jan de Wagenaar

Bert-Jan de Wagenaar profielfotoBert-Jan de Wagenaar (1974), fotograaf, grafisch vormgever, kunstenaar, musicus.
In de jaren '90 studeert hij een aantal jaren aan kunstacademie en grafische school. Daar wordt hem het vak van de (toen nog analoge-) fotografie en grafisch vormgeven bijgebracht. Uiteindelijk kiest hij toch voor een carrière in de muziek en de camera en viltstiften verdwijnen in de kast.
Uiteindelijk blijkt het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan en heeft hij de camera en de tekenpennen weer ter hand genomen.
Met zijn kennis over het werken met een analoge camera en het ontwikkelen van foto's in de doka, bleek hij een heel brede basis te hebben gelegd om met de huidige digitale middelen prima uit de voeten te kunnen. Hij heeft zich toegelegd op portretten en stadsgezichten (urban fotografie), maar uitstapjes naar andere genres schuwt hij zeker niet.
Met zijn fijne oog voor compositie en lichtinval weet hij steeds weer tot verrassende beelden te komen. Door zijn ervaring in de (analoge) doka kan hij vanuit een ambachtelijke basis zijn foto's een professionele, krachtige bewerking meegeven.

Als grafisch ontwerper is Bert-Jan vooral met kleur en vlakverdeling bezig, iets wat hem door zijn natuurlijke oog voor verhoudingen heel goed af gaat.

Bert-Jan's stijl wordt vaak als expressief en dramatisch omschreven. Impact gegarandeerd!

Alle werken