Stilleven ‘Flowers from the field’

van Willy Sengers

- Werkcode: 793 372

Willy Sengers over Stilleven ‘Flowers from the field’

Stilleven foto-collage horizontaal van een veldboeket in een stenen kruik op een eenvoudige grijze tafel met een blauw wit gebloemde kom en een paar paarse viooltjes tegen een vage nevelige landelijke achtergrond; de polder bij Maren-Kessel gezien vanaf de dijk bij ochtendgloren met de opkomende zon.
Stilleven ‘Flowers from the field’ vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Brabant, Collage, Compositie (beeldende kunst), Dutch Design, Eenvoudig leven, Fotografie, Oude meesters, Sleutelbloemfamilie, Tulp en Vlinders.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven ‘Flowers from the field’ op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven ‘Flowers from the field’ van Willy Sengers

Koop de collage Stilleven ‘Flowers from the field’ van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 793 372
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.