Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 10 uur geldig!

Stilleven ‘Oktober’

van Willy Sengers

- Werkcode: 876 784

Willy Sengers over Stilleven ‘Oktober’

Stilleven verticale foto van een groen glazen glas op een hoge poot met daarin rode druiven op een grauw grijze achtergrond met daarachter een glazen fles met / half verdroogde takjes bloem. Alles tegen een grijze achtergrond met daarbij nog een rood sinaasappel-netje
Stilleven ‘Oktober’ vind je in de categorieën Clair-obscur (schilderkunst), Compositie (beeldende kunst), Daglicht, Digitale Kunst, Druif, Dutch Design, Eenvoudig leven, Fotografie, Glas, Grijs, Oude meesters en Rood.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven ‘Oktober’ als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stilleven ‘Oktober’ van Willy Sengers

Koop dit digital art werk Stilleven ‘Oktober’ van Willy Sengers als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 876 784

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
321,-289,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.