Stilleven Reine Claude

van Monique van Velzen

- Werkcode: 1 022 304

Monique van Velzen over Stilleven Reine Claude

Een oud pruimenras, de Reine Claude, groengeel van kleur en een waar feest 2e helft augustus als ze rijp zijn. Friszoet, aromatisch en honingachtig van smaak. De ‘Reine’ van de pruimen, genoemd naar koningin Claude, koningin van Frankrijk 1514 -1524.
De Reine Claude zijn hier te zien in een klassieke setting, in een groen geglazuurde kom van aardewerk met oor.
Op de voorgrond op de houten tafel nog een aantal pruimen in een zijden doek in blauw/groen. In de achtergrond een dreigende lucht zoals we zo vaak zien 2e helft augustus ter afwisseling op warm hoogzomerweer.
Monique van Velzen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

De tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken van Monique van Velzen


Meer weten over Monique van Velzen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Stilleven Reine Claude als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stilleven Reine Claude van Monique van Velzen

Koop dit digital art werk Stilleven Reine Claude van Monique van Velzen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 022 304
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden