Stilleven ‘Tussen hemel en aarde II’

van Willy Sengers

- Werkcode: 930 844

Willy Sengers over Stilleven ‘Tussen hemel en aarde II’

Stilleven verticale foto-collage van een kartelige langwerpige schelp op een grijsblauwe tafel met wat verdroogde bloemblaadjes tegen een wolkige lucht. Magisch macro.
Stilleven ‘Tussen hemel en aarde II’ vind je in de categorieën Carpe diem, Collage, Compositie (beeldende kunst), Daglicht, Digitale Kunst, Eenvoudig leven, Fotografie, Grijs, Lucht, Macrofotografie, Schelp, Verticaal en Wachtkamer.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven ‘Tussen hemel en aarde II’ op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven ‘Tussen hemel en aarde II’ van Willy Sengers

Koop dit digital art werk Stilleven ‘Tussen hemel en aarde II’ van Willy Sengers als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 930 844
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.