Stilleven ‘Zoet III’

van Willy Sengers

- Werkcode: 816 686

Willy Sengers over Stilleven ‘Zoet III’

Stilleven foto-collage Clair obscure van een antieke Hollandse schaal met daarop druiven mandarijnendom en pruimen. Met fluitenkruid viooltjes en vlinders en insecten, close-up tegen een zwarte achtergrond.
Stilleven ‘Zoet III’ vind je in de categorieën 17e eeuw, Clair-obscur (schilderkunst), Collage, Compositie (beeldende kunst), Druif, Dutch Design, Fotografie, Fruit, Lente, Oude meesters en Pruim.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven ‘Zoet III’ op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven ‘Zoet III’ van Willy Sengers

Koop de collage Stilleven ‘Zoet III’ van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 816 686
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
85,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.