Stilleven bloemen in een Delfts blauwe vaas met pimpelmees

van Marjolein van Middelkoop

- Werkcode: 989 634

Marjolein van Middelkoop over Stilleven bloemen in een Delfts blauwe vaas met pimpelmees

Modern stilleven van een foto met witte en blauwe bloemen in een Delfts blauwe vaas. Deze foto is gemaakt in een fotostudio met licht vanuit één kant voor schaduwen. De foto is digitaal bewerkt met een donkerblauwe tot zwarte achtergrond en een vogeltje (koolmeesje / pimpelmeesje) en een vlindertje.

Mooi in een klassiek interieur of woonstijl
Kleuren: blauw en wit
Digital Art
Stilleven bloemen in een Delfts blauwe vaas met pimpelmees vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Delfts Blauw, Digital Art, Fotografie, Koolmees, Oude meesters, Pimpelmees, Snijbloem, Stilleven, Studio (fotografie), Touch of Blue, Vaas en Vogels.
Marjolein van Middelkoop profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marjolein van Middelkoop

Toen ik 18 jaar was kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera voor een reis naar Thailand. Dit was nog een analoge camera met ouderwetse fotorolletjes. Vrij snel daarna kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Foto’s maken was een leuke hobby die bestond voornamelijk uit het maken van kiekjes tijdens vakanties en van mijn opgroeiende dochters.
Lange tijd bleef het, door werk en een druk gezinsleven bij een leuke hobby. Toen de kinderen ouder werden en ik wat meer tijd over hield, heb ik een aantal fotocursussen gedaan en ben ik me meer gaan verdiepen in het fotograferen. Ineens sloeg toen het fotovirus toe. Inmiddels gaat er geen dag voorbij dat ik niet met fotograferen bezig ben, of het nu foto’s maken is, foto’s bewerken, of inspiratie op doen. Als ik bezig ben met fotograferen of bewerken van foto’s, heb ik geen besef meer van tijd. Het is voor mij dé manier om te ontspannen en mijn hoofd leeg te maken.

Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de natuur en mijn omgeving. Door het fotograferen ben ik veel buiten en in de natuur.
Naast de natuur ben ik gek op dieren. Dieren inspireren mij enorm. Of het nou een brutaal eekhoorntje is, een speelse pup of een stoere Schotse Hooglander, dieren vervelen nooit. Maar ook een mooie bos bloemen kan mij inspireren voor het maken van een stilleven.

Alle werken van Marjolein van Middelkoop


Waarom je kiest voor Stilleven bloemen in een Delfts blauwe vaas met pimpelmees op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven bloemen in een Delfts blauwe vaas met pimpelmees van Marjolein van Middelkoop

Koop dit digital art werk Stilleven bloemen in een Delfts blauwe vaas met pimpelmees van Marjolein van Middelkoop als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989 634
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.