Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 21 uur geldig!

Stilleven ‘levend van licht en lucht’

van Willy Sengers

- Werkcode: 902 090

Willy Sengers over Stilleven ‘levend van licht en lucht’

Stilleven verticale vergrijsde foto van een theekopje met daarin een knolletje met bloemen samen met bubbeltjes plastic met daarop een sierlijk sprietig plantje dat net als het knolletje leeft van licht en lucht. Geen water of voeding nodig. Een herfstblad zweeft in de lucht aan een ijzerdraadje. Alles op een vergrijsd tafelblad tegen een grijze achtergrond.
Stilleven ‘levend van licht en lucht’ vind je in de categorieën Beker (voorwerp), Biotoop, Bladvorm, Carpe diem, Compositie (beeldende kunst), Daglicht, Dutch Design, Eenvoudig leven, Fotografie, Grassenfamilie, Grijs en Wachtkamer.
Willy Sengers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willy Sengers

Sengers heeft een lange ervaring als kunstschilder fotograaf en ontwerper.
Deze stillevens zijn op een schilderachtige manier gefotografeerd en met een scherp oog voor detail digitaal bewerkt. Bloemen en vlinders zijn ook vaak los gefotografeerd, zorgvuldig uitgekozen en één voor een toegevoegd, om zo een perfecte balans in de compositie te bereiken.
Het spelen met compositie, licht en kleur is Sengers kracht. In haar stillevens kan ze hierin tot het uiterste gaan. Voor meer informatie over Willy Sengers of om een persoonlijke wens te bespreken kun je kijken op en contact opnemen via Sengers-fotografie.nl

Alle werken van Willy Sengers


Waarom je kiest voor Stilleven ‘levend van licht en lucht’ op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven ‘levend van licht en lucht’ van Willy Sengers

Koop de foto Stilleven ‘levend van licht en lucht’ van Willy Sengers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 902 090

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
152,-137,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.