Stilleven met Vergulde Bokaal - (The What a Mess Edition)

Stilleven met Vergulde Bokaal - (The What a Mess Edition) van Marja van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stilleven met Vergulde Bokaal - (The What a Mess Edition)

van Marja van den Hurk

Stilleven met Vergulde Bokaal - (The What a Mess Edition) van Marja van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 753082
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Willem Claesz. Heda (1594-1680) was een bekende Nederlandse schilder uit de 17e eeuw. Hij was vertegenwoordiger van de Haarlemse School en specialiseerde zich in stillevens. Een mooi voorbeeld van zo'n schilderij is dit 'Stilleven met vergulde bokaal' uit 1635.

Anno 2021 maakte Marja van den Hurk er een aangepaste versie van, waarbij ze het schilderij naar de tijd van nu meeneemt en zo te zien plaatst in een huishouden met kinderen...

Kunst met een knipoog ;-)

Dit werk wordt aangeboden door Marja van den Hurk

Marja van den Hurk profielfotoDe stylisten van Werk Aan de Muur noemen mijn werken “Kunst met een Knipoog”. En daar ben ik het helemaal mee eens. Het leven is al serieus genoeg, nietwaar? ;-)

Ik maak voornamelijk surrealistische werken en collages want daar kan ik mijn creativiteit en mijn tomeloze fantasie zo heerlijk op loslaten! Maar ik vind het net zo leuk om dankbaar gebruik te maken van het feit dat musea over de hele wereld hun schilderijen van oude meesters digitaal beschikbaar stellen en daar vervolgens mijn eigen creatieve inslag op los te laten.

Alles wat je in mijn shop ziet, is digitaal vervaardigd. Met de computer dus. Je treft er ook een aantal door mij gemaakte foto’s (mijn andere grote liefhebberij) aan. Het “nadeel” van fotografie is dat ik afhankelijk ben van wat er voor mijn lens verschijnt, ik kan immers geen dingen fotograferen die er niet zijn. Met mijn digitale schilderijen kan ik elke kant op die ik zelf wil en dat vind ik heel erg leuk.
Hopelijk vind je iets wat je aanspreekt in mijn shop. Weet in ieder geval, dat ik alles met erg veel liefde en plezier heb gemaakt!

Alle werken