Stilleven met bloemen in een vaas, Jan Davidsz. de Heem uit de oude meesters collectie

Werkcode: 314 755 Kopieer de werkcode

Stilleven met bloemen in een vaas is van Jan Davidsz. de Heem. Oorspronkelijk geschilderd met olieverf op een canvas.

Het originele formaat is 74.2 x 52.6 cm, maar bij Werk aan de Muur is het werk te bestellen op elk formaat en materiaal.

Oude Meesters collecties

Ontdek meer Oude Meesters in de volgende collecties:

2 beoordelingen 5 / 5
Stilleven met bloemen in een vaas, Jan Davidsz. de Heem heeft 2 beoordelingen.

E
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Pierre
Nederland
5 / 5

Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Hieke
Nederland
4 / 5

Leuk om weg te geven
Alles was goed en vlot geregeld, nu nog wat uitzoeken, valt niet mee er is zoveel!! Dus nog geen foto.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Maarten
Nederland
5 / 5

Super persoonlijke service
Super persoonlijke service, en contact voor dat we gingen bestellen en ook daarna. Indien we weer een foto willen gaan we zeker weer met hen in zee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Kikkert
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Nadia Graulus
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
René
Nederland
5 / 5

Tevreden
Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Jessica van Hoof
Nederland
5 / 5

Super service en mooi canvas!
Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021

Plus- en minpunten

  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Stevig fotopapier
  • Met diverse lijsten en passe-partout verkrijgbaar
  • Niet groter verkrijgbaar dan 120x80 (kies voor ArtFrame of canvas met baklijst)
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Omlijst je fotoprint bij Werk aan de Muur

We lijsten het werk voor je in in een aluminium of houten lijst. De houten lijsten zijn beschikbaar in 4 kleuren: zwart, donkerbruin, wit en naturel.

Kies voor een passe-partout en maak het ingelijste werk helemaal af. Een passe-partout legt de focus meer op het gekozen werk. Het passe-partout is in wit (room- of spierwit) en zwart te krijgen. De binnenranden van het passe-partout worden schuin gesneden, om een diepte-effect te creëren.

Meer weten?

Meer over Ingelijst en de andere materialen vind je op:

Koop Stilleven met bloemen in een vaas, Jan Davidsz. de Heem als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
251,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden