Stilleven met bloemen

van Wietske Lavrijssen

- Werkcode: 555694

Wietske Lavrijssen over Stilleven met bloemen

Stilleven bloemstuk met verschilden gekleurde bloemen opgemaakt in een oude delftsblauwe vaas staand op een oude tafel. Gefotografeerd met een zwarte achtergrond.
Stilleven met bloemen vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Delfts Blauw, Digital Art, Fotografie, Klassieke oudheid, Kleur collecties, Kunst, Low-keybelichting, Schoonheid, Snijbloem, Spring Elegance, Stilleven en Tulp.
Wietske Lavrijssen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wietske Lavrijssen

Hallo ik ben wietske de fotograaf achter deze werken

Opgegroeid in de tuin, met bloemen , natuur , kunst en fotografie.

Na een aantal jaren als fotograaf werkzaam geweest ben ik terug gerold in het bloemen vak en werk nu in een mooie bloemen zaak

Ik ben met stillevens begonnen omdat ik een aantal oude vazen geërfd heb en en dat daar stuk voor stuk voor een bijzonder verhaal aan hangt zonde om er niks mee te doen toch.

Deze vazen wil ik vastleggen hoe ik ze op zijn mooist zie geïnspireerd kwa licht, kleur en materiaal gebruik van de oude meesters.
Ik probeer door ze te bewerken mijn eigen moderne twist eraan te geven.
Vaak worden in de oude meesters ook bijzondere bloemen gebruikt. Daardoor ben ik een groot deel van de bloemen zelf gaan kweken. De bloei vormen en kleuren zoek ik al ver van te voren bij elkaar uit zaai of plant ze.
Als ze dan eindelijk bloeien zoek ik de vaas uit wat kwa sfeer en gevoel bij elkaar past en vul dit aan met bloemen uit de winkel.

Alle werken van Wietske Lavrijssen


Waarom je kiest voor Stilleven met bloemen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven met bloemen van Wietske Lavrijssen

Koop dit digital art werk Stilleven met bloemen van Wietske Lavrijssen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 555694
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.