Stilleven met fluitenkruit en tin op hout [verticaal] (gezien bij VTWonen)

van Affect Fotografie

- Werkcode: 583 553

Affect Fotografie over Stilleven met fluitenkruit en tin op hout [verticaal] (gezien bij VTWonen)

Stilleven met fluitenkruid en tin op hout. Deze foto is ook in een vierkante en rechthoekig liggend in de webshop opgenomen.
Dit is één van de vele stillevens in mijn collectie. Voor een blik op mijn andere stillevens kijk eens hier: https://www.werkaandemuur.nl/nl/shopalbum/Stillevens/45912/43621/0
Stilleven met fluitenkruit en tin op hout [verticaal] (gezien bij VTWonen) vind je in de categorieën Bier, Bloemen, Bloesem, Boerderij, Decor, Fluitenkruid, Fotografie, Lente, Lepel (bestek), Modern stilleven, Natuur en Weer, Nieuw Landelijk en Stilleven.
Affect Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Affect Fotografie

Echte ontmoetingen met mensen wereldwijd heeft me al van kinds af aan getrokken. Onbevangen onbekende landen en werelddelen bereizen en contact maken met hun bewoners. Die contacten met mensen in andere werelddelen hebben me geleerd dat de basisemoties van alle mensen gelijk zijn. Onbekend maakt onbemind? Nee, onbekend maakt mij 'nieuwsgierig' naar 'dat andere' , het onbekende. Het leggen van contact met mensen wiens taal ik vaak niet spreek heeft geleid tot prachtige foto's waarin wederzijds respect tot uiting komt en waar barrières juist door dat contact wegvallen. Enkele geselecteerde foto's uit mijn grote collectie treft u op deze site aan.

Meer keuze? Kijk eens op Affectfotografie.com of op mijn fotopagina op FaceBook Affect Fotografie

Open, intermenselijk contact is in mijn overtuiging altijd mogelijk, hoe anders de omstandigheden van die onbekende mensen en hun cultuur ook is. Mijn reizen hebben ook geleid tot een bijzonder project: het inzamelen van afgedankte brillen in Nederland en andere westerse landen en het uitreiken daarvan aan mensen op andere plekken op de wereld die, door omstandigheden niet aan een bril kunnen komen.
Google eens op 'brillen voor zanskar' en u ziet hoe zo iets simpels als dat project, mensen bij elkaar brengt.

Johan Michielsen, fotograaf

Alle werken van Affect Fotografie


Meer weten over Affect Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van Stilleven met fluitenkruit en tin op hout [verticaal] (gezien bij VTWonen) 4.5 / 5 (2 beoordelingen)

André Bogers Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Super
Top kwaliteit een prima print boven verwachting. Maar ook netjes en degelijk ingelijst met ophang systeem. Ben super content zeker een aanrader. Ik heb een bestelling geplaatst bij een concurrent. Kan er niet aan tippen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 1 september 2021
Tineke Geverifieerde klant
Nederland
4 / 5

Complimenten aan de medewerkers van Werk aan de Muur
De kennis en kunde is absoluut het vermelden waard. Er komt bij dat de vriendelijkheid van de medewerkers buitengewoon op prijs wordt gesteld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 30 juni 2021
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Stilleven met fluitenkruit en tin op hout [verticaal] (gezien bij VTWonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven met fluitenkruit en tin op hout [verticaal] (gezien bij VTWonen) van Affect Fotografie

Koop de foto Stilleven met fluitenkruit en tin op hout [verticaal] (gezien bij VTWonen) van Affect Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 583 553
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden