Stilleven met mand met fruit, een vaas met bloemen en schelpen, Balthasar van der Ast (gezien bij vt

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 330 937

Over Stilleven met mand met fruit, een vaas met bloemen en schelpen, Balthasar van der Ast (gezien bij vt

Balthasar van der Ast, Stilleven met mand met fruit, een vaas met bloemen en schelpen
Stilleven met mand met fruit, een vaas met bloemen en schelpen, Balthasar van der Ast (gezien bij vt vind je in de categorieën Balthasar van der Ast, Grandeur Chique, Oude Meesters, Retro bloemen, Schilderijen, Stilleven, Stilleven met bloemen en Woonstijl Klassiek.

Klantbeoordelingen van Stilleven met mand met fruit, een vaas met bloemen en schelpen, Balthasar van der Ast (gezien bij vt 5 / 5 (1 beoordeling)

Julianne Schmidt Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Zeer betrouwbaar en coulante opstelling
Levert kwalitatief goed werk en komt gemaakte afspraken van levering stipt na. Het schilderij op canvas is van een mooie kwaliteit en de baklijst eromheen maakt het geheel af! Het geheel is zorgvuldig verpakt voor verzending.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 27 maart 2020
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Stilleven met mand met fruit, een vaas met bloemen en schelpen, Balthasar van der Ast (gezien bij vt als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stilleven met mand met fruit, een vaas met bloemen en schelpen, Balthasar van der Ast (gezien bij vt uit de oude meesters collectie

Koop Stilleven met mand met fruit, een vaas met bloemen en schelpen, Balthasar van der Ast (gezien bij vt als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330 937
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
158,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden