Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 19 uur geldig!

Stilleven met zonnebloem in zwart-wit

van Susan Hol

- Werkcode: 877 114

Susan Hol over Stilleven met zonnebloem in zwart-wit

Een zwart-witfoto van een zonnebloem in een melkglas. In het melkglas zitten stenen, gevonden op het Franse platteland. Naast de zonnebloem balanceren vier stenen. Drie van de stenen komen uit Wales, eentje heb ik in een Franse rivierbedding gevonden. De stenen zijn van verschillende grootte. De zwart-witfoto heb ik bewerkt in Lightroom en Photoshop. Door deze bewerking en de afwezigheid van kleuren, komt de nadruk te liggen op de contouren van de materialen in de foto. Bovendien geeft het een wat geheimzinnige, duistere sfeer.
Stilleven met zonnebloem in zwart-wit vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Compositie (beeldende kunst), Digitale Kunst, Fotografie, Steen (materiaal), Stilleven, Zonnebloem en Zwart-wit.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Stilleven met zonnebloem in zwart-wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stilleven met zonnebloem in zwart-wit van Susan Hol

Koop dit digital art werk Stilleven met zonnebloem in zwart-wit van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 877 114

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,-85,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.