Stilleven van bakkerstafereel

Stilleven van bakkerstafereel van Annet van Esch

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stilleven van bakkerstafereel van Annet van Esch

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 481781
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Stilleven van bakkerstafereel met tulbandvorm, deegroller, eitjes, bloem en koekjes pot. gefotografeerd met Rembrandtlicht. Dark en moody foodfoto voor in de keuken aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Annet van Esch

Annet van Esch profielfotoOp de kunstacademie was fotografie voor mijn richting (illustratie) een bijvak. Maar voor mij werd het al snel een belangrijk en onderscheidend onderdeel van mijn werk. Uren kon ik experimenteren met licht en vormen. Vaak met een vriendin als model of als geduldige assistente. Ik maakte foto’s onderdeel van mijn illustraties en daardoor werden deze origineler en sfeervoller.

Nadat ik bijna vijf jaar geleden een basiscursus digitale fotografie volgde in Frankrijk heb de keuze gemaakt me volledig op fotografie te gaan richten en heb nog een aantal vervolgcursussen gevolgd. In stapels tijdschriften analyseerde ik het licht, de sfeer en de uitstraling van de foto’s en ben daarmee aan de slag gegaan.

Dit resulteerde in fijne opdrachten waarbij ik me helemaal kon storten op het verbeteren van mijn techniek en kon zoeken naar de beste oplossing voor de wens van de klant. Vaak was het roeien met de (technische) riemen die ik had. Dat heeft me inventief gemaakt en veel inzicht gegeven in de mogelijkheden om iets vorm te geven.

Iedere foto heeft zijn eigen bijzondere verhaal. Of het nu een product is, een jong gezin, een vrouw die een sensuele, zelfvertrouwen gevende fotoshoot wil of een zorgvuldig samengesteld interieur of woning. Ik verbeeld graag jouw verhaal. Ik ben gedreven en kritisch, heb oog voor detail en ben altijd op zoek naar beter.

Ik zoek de balans tussen commerciële opdrachten en persoonlijke projecten.

Alle werken