Stilleven van vaas met boeket van rozen en lelies n de stijl van de 17e eeuw van Marianne van der Zee

Werkcode: 882 531 Kopieer de werkcode

Marianne van der Zee profielfoto Dit stilleven van vaas met een boeket van rozen en lelies heb ik gefotografeerd met licht komend uit een klein raam op het noorden. De lichtval doet dan een klein beetje denken en het licht dat de schilders uit de 17e eeuw vaak gebruikten in hun schilderijen.

Het kristallen schaaltje komt uit een erfenis en de appels noten, druiven etc. heb ik erbij gelegd om een voor mijn gevoel kloppende compositie te krijgen.

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.

Opleiding: Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit. Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, vaak architectuur fotografeer ben ik sinds de Coronatijd het werken met andere disciplines zoals fotograferen in de natuur, macrofotografie, het maken van collages, of fotograferen in de sfeer van de 17e eeuw erg leuk gaan vinden.

Dankzij programma’s als Photoshop zijn er veel nieuwe (eenvoudigere) mogelijkheden zoals het gebruik van lagen voor het maken van collages, of combineren van tekeningen en fotografie. Daar is nu AI bijgekomen, erg leuk om daarmee te experimenteren.

Voor mij is het belangrijkste dat het eind resultaat altijd een uniek "eigen beeld" moet zijn. Het uitgangspunt is dus altijd mijn eigen werk. De originele foto of tekening maar soms aangevuld, of in combinatie, met andere foto lagen, technieken of materialen.

Meer weten over Marianne van der Zee?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Margoo
Nederland
4 / 5

Goede en snelle service
Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Niels
Nederland
5 / 5

Heel mooi canvasdoek
Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Joke
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Tim
Nederland
5 / 5

Heel erg blij met de mooie kwaliteit en snelle levering
Ik heb een heel mooi schilderij van 1,30 x 1,30 besteld via de webshop. De communicatie en levering waren top. Het heeft nu een hele mooie plek in onze woonkamer. Kan werkaandemuur zeker aanraden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Danielle
Nederland
5 / 5

superrrr !!!
mooi kwaliteit, snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Createuniquemakeithome
Nederland
5 / 5

Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Erik
Nederland
5 / 5

Wij waren op zoek naar een oplossing voor het galmen in onze nieuwe woning. Hebben nu een illustratie op doek met akoestisch materiaal er achter. Werkt fantastisch en de lijst en doek zijn van hoge kwaliteit. Zeer eenvoudig te monteren en erg fraai afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
S.A. Heyne
Nederland
3.5 / 5

het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Sander
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering en goede kwaliteit
Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit bloemen kunstwerk Stilleven van vaas met boeket van rozen en lelies n de stijl van de 17e eeuw van Marianne van der Zee op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 14 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
128,-115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!