Stilleven van zonnebloemen in een vaas. van Ineke de Rijk

Werkcode: 654 207 Kopieer de werkcode

Ineke de Rijk profielfoto Zonnebloemen staan hier trots overeind met hun goud gele bloemen . Nog even en dan is de zomer voorbij en zullen zij hun bladeren en bloemblaadjes laten vallen, maar nu mogen wij nog even genieten van hun prachtige kleuren. Het zijn bloemen die optimisme uitstralen. Hier zijn ze geschilderd met aquarel.

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

"Toen ik jong was, vond ik het al leuk om te tekenen”, begint Ineke haar levensverhaal. Maar toen trouwde ik, kreeg ik kinderen en runde ik mijn eigen schoonheidssalon. Dus erg veel tijd was er niet om mijn hobby uit te oefenen. Na mijn scheiding heb ik vier jaar in Portugal gewoond en gewerkt. Bij mijn terugkomst in Haarlem heb ik mijn vak als schoonheidsspecialiste weer opgepakt en mijn oude hobby schilderen ook. Ik heb destijds een aantal aquarelcursussen gevolgd en mijn reizen, naar Thailand en Afrika, gaven mij veel inspiratie.
Mijn bezoek aan Gambia maakte zoveel indruk dat ik besloot om daarheen te verhuizen en een stichting op te richten om de bevolking te steunen. Ik heb daar veel van de mensen en de cultuur geleerd, een ervaring die ik nooit meer vergeet.
Nu ben ik gepensioneerd en kan ik veel tijd besteden aan mijn hobby’s: schilderen en tekenen. Inspiratie voor mijn werken haal ik voor een groot deel uit mijn eigen leven. De ervaringen die ik heb opgedaan, zoals de verschillende culturen en de landen die ik heb bezocht.
Mijn huidige stijl is heel divers, maar vooral figuratief romantisch. Er zijn zoveel verschillende materialen, ik wil eigenlijk alles uitproberen. Maar het vaakst gebruik ik aquarel en pastelkrijt, omdat dit de minste ruimte inneemt. Ik heb thuis niet heel veel ruimte, dus hele grote schilderijen maken gaat niet.”

Meer weten over Ineke de Rijk?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.697 klanten geven ons een 4,7 / 5

Frodo
Nederland
5 / 5

Mooie producten goede service Bezorging op gewenste dag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Ype
Nederland
5 / 5

Prima verzorging
Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Lia
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Richard
Nederland
5 / 5

Heel mooi en goed ingepakt
.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Nely
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Rob
Nederland
4.5 / 5

Mooie producten, goede service
Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Karin van Ess
Nederland
5 / 5

Precies zoals ik het uitgezocht had!
Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Margoo
Nederland
4 / 5

Goede en snelle service
Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Thomas
Nederland
5 / 5

Een verrijking voor het huis
Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Hanneke
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit stilleven Stilleven van zonnebloemen in een vaas. van Ineke de Rijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 6 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
120,-108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!