Stillleven Venkel

van Monique van Velzen

- Werkcode: 391519

Monique van Velzen over Stillleven Venkel

Venkel, zo elegant, met verrassend pittige anijssmaak. De knol met prachtige rondingen en nerven. Het subtiele veerachtige groen, met bloemenschermen in warm geel. De plant rekt zich uit naar het licht en kan wel 2 meter hoog worden.
Stillleven Venkel vind je in de categorieën Anijs, Digital Art, Fotografie, Gezondheid, Grandeur Chique, Groen, Keuken, Nieuwe Meesters, SocialFriendz, Stilleven, Venkel, Zomer en blad.
Monique van Velzen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Monique van Velzen

De tijd staat even stil......Een winterdag in pasteltinten, een nevelige lentemorgen, zomerse rust in augustus, het najaar: vergankelijkheid in kleur, geur en licht! Van jongs af aan ben ik gefascineerd door de seizoenen. In 2006 kreeg ik meer tijd en door het volgen van cursussen bij FRB Fotografie werd ik langzamerhand volledig gegrepen door fotografie en ben ik mij steeds blijven ontwikkelen. Het feit dat ik in een prachtig buitengebied van Friesland woon, heeft zeker bijgedragen aan een voorkeur voor het fotograferen van landschappen, het vastleggen van de bijzondere momenten. De tijd staat niet stil, het licht, de lucht en de sfeer veranderen continu! Daarnaast ben ik een aantal jaren geleden gestart met het fotograferen van stillevens, het aloude ambacht van componeren met licht en vorm. Het leven staat letterlijk even stil. Een idee ontstaat, de uitvoering en het fijn tunen, gaat vooral ook over de kunst van het weglaten.

Alle werken van Monique van Velzen


Meer weten over Monique van Velzen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Stillleven Venkel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stillleven Venkel van Monique van Velzen

Koop dit digital art werk Stillleven Venkel van Monique van Velzen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 391519
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.