Stoelen gestapeld

Stoelen gestapeld van leon elias

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 455400

Stoelen gestapeld van leon elias

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Stoelen gestapeld van leon elias

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Gestapelde ijzeren stoelen met rondingen

Over leon elias

leon elias profielfotoLeon Elias, fotografie & videografie, kunstenaar
Videograaf, muzikant, componist, fotograaf, multidisciplinair kunstenaar. Na de middelbare school startte Leon zijn studie voor Bachelor of Arts in Rotterdam. Tijdens zijn studie begon hij te werken als een videomaker. Zijn eerste werk was voor SEKI (Stichting Europese Kunst & Industrie) en Goud-, Zilver- en Klokkenmuseum Schoonhoven. In zijn 3e en 4e jaar maakte hij een tournee als drummer met Muziek- Dans en Theatergroep naar Brazilië en Zuid-Afrika als afstudeerproject in 1996. Na jarenlang optreden als bandleider en sessieleider, concertprogrammeur, producer en muziekleraar, het was tijd voor een nieuwe en andere weg: fotografie.

Leon werkt graag conceptueel in zijn fotografie: geluk, contrast, drinkblikjes, liefde, geluk, fietsen, kleine dieren, mobiel, fotografen die foto's maken en meer. Hij lijkt het moment van onoplettendheid vast te leggen en laat het onderwerp in de spiegel zien.

Alle werken