Stoere vrouw met pruik

van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

- Werkcode: 924445

Marijke de Leeuw - Gabriëlse over Stoere vrouw met pruik

Is het een foto of een schilderij. Ik had zo graag kunnen schilderen, maar helaas heb ik niet het talent van mijn voorouders geërfd. Dus doe ik het met foto´s en ga ik los in Photoshop. Ik ben begonnen met een etalagepop en vervolgens ben ik dagen bezig geweest om uiteindelijk tot dit resultaat te komen.
Stoere vrouw met pruik vind je in de categorieën Bruin, Contrast, Digital Art, Fotografie, Jeugd, Litta Cabellut, Mensen, Moderne Tijd, Pruik, Schilderijen, Stoer, Toekomst en Vrouw.
Marijke de Leeuw - Gabriëlse profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Sinds begin deze eeuw ben ik bezig met fotograferen. Ik ben een echte autodidact, hoewel ik wel cursussen en mentoraten heb gevolgd. Ik probeer niet het 'standaard' plaatje te maken en ben vaak weken bezig voor het resultaat is, zoals ik het voor ogen had.
Het liefst had ik de schilderkunst beheerst, zoals mijn oudoom Johan Gabriëlse, maar helaas heb ik geen tekentalent. Met mijn foto's probeer ik dit een beetje te compenseren.

Alle werken van Marijke de Leeuw - Gabriëlse


Waarom je kiest voor Stoere vrouw met pruik op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stoere vrouw met pruik van Marijke de Leeuw - Gabriëlse

Koop dit digital art werk Stoere vrouw met pruik van Marijke de Leeuw - Gabriëlse als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 924445
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.