Stoerhoofd, Lochinver

van Babetts Bildergalerie

- Werkcode: 407 401

Babetts Bildergalerie over Stoerhoofd, Lochinver

Stoer Head (Rubha Stoer in Scots Gaelic) is een landpunt ten noorden van Lochinver en de gemeente Stoer in Sutherland, NW Schotland.
Stoerhoofd, Lochinver vind je in de categorieën Bergen, Fotografie, Landschappen, Natuur en Weer, Schotland, Sky, Stones, Zonsopkomst, atlantic ocean, cliffs, fields en wall.
Babetts Bildergalerie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Babetts Bildergalerie

Beroepsmatig van oorsprong werkzaam op het gebied van de belastingen was schilderen voor mij altijd een tegenwicht voor het stressvolle dagelijkse leven. Aanvankelijk ontwierp ik vooral met stiften op papier en in het verdere verloop met mobiles en beschilderde glazen potten. Met de geboorte van mijn tweede kind ben ik begonnen met schilderen op doek met acrylverf. Via de schilderkunst kwam ik bij de fotografie. Deze hobby was veel gemakkelijker te combineren met reizen. Ik leg met de camera vast wat ik mooi vind, maar schik ook motieven. De kijker van mijn foto's wil ik gewoon een glimlach op zijn gezicht toveren.

Alle werken van Babetts Bildergalerie


Waarom je kiest voor Stoerhoofd, Lochinver op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stoerhoofd, Lochinver van Babetts Bildergalerie

Koop de foto Stoerhoofd, Lochinver van Babetts Bildergalerie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 407 401
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden