Stoom & Vuur in het Trein Depot

Stoom & Vuur in het Trein Depot van Hans Brinkel

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stoom & Vuur in het Trein Depot van Hans Brinkel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 40915
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Stoom & Vuur in het Trein Depot

In 2011 heb ik een fotografie reis ondernomen naar het Machtige berggebied de Karpaten in Roemenië. In dit deel van de Karpaten op de grens van Oekraïne lijkt de tijd werkelijk 100 jaar stil te hebben gestaan.
We hebben hier dagelijks tochten gemaakt met de stoomtrein van de Vaser Valley Railway bij Mocanita door de bossen en gebergtes. Hier hebben we ook kennis mogen maken met de lokale vriendelijke arbeiders die hier leven van de bosarbeid.
Het opstoken van de stoom trein duurt vele uren. Stoomlocomotief Elvetia wordt hier in het depot klaargestoomd voor de komende rit. Door mij in de hoek van het depot te persen kon ik met de groothoeklens deze sfeer opname maken. Bij interesse kan ik deze foto natuurlijk ook leveren in kleur en in HDR bewerking
Hartelijke dank voor uw aandacht en veel plezier met uw aankoop.
Hans Brinkel, freelance fotograaf

Dit werk wordt aangeboden door Hans Brinkel

Hans Brinkel profielfotoIk hou van reizen en het maken van mooie foto's van speciale momenten. Hierbij ben ik vooral gefocust om de schoonheid van het onderwerp vast te leggen. Mijn specialiteiten zijn, reizen, natuur, landschappen en macro. Ik hoop dat u tevreden zult zijn met uw aankoop en hoop u snel nog eens terug te zien. Dank u wel voor het bekijken van mijn profiel en foto's. Hartelijke groeten, freelance fotograaf Hans Brinkel NB: Foto's zijn soms soft of juist te scherp op deze site, maar gegarandeerd 100% perfect bij afdrukken.I love to travel and to take photos of fine and special moments. I'm always focus on to capture the beauty of the subjects. My specialties are travel, nature, landscape, macro. Thanks for reviewing my profile and photo's. Best regards, freelance photographer Hans Brinkel edit: photo's are sometimes soft or to sharp at this site,but guaranteed to be 100% perfect when printing.

Alle werken