Stormvloedkering Oosterscheldekering in de Oosterschelde die Nederland moet beschermen tegen overstr

van Robin Verhoef

- Werkcode: 703 006

Robin Verhoef over Stormvloedkering Oosterscheldekering in de Oosterschelde die Nederland moet beschermen tegen overstr

Oosterscheldekering waarover de N57 loopt. Bedoelt als stormvloedkering om Nederland te beschermen tegen overstromingen bij extreem hoge waterstanden. De dam ligt tussen Neelte-Jans en Roggeplaat in de gemeente Vrouwenpolder
Stormvloedkering Oosterscheldekering in de Oosterschelde die Nederland moet beschermen tegen overstr vind je in de categorieën Collage, Deltawerken, Digitale Kunst, Fotografie, Illustraties, Kust, N57, Nederland, Overstroming, Schilderijen, Stormvloedkering, Waterbeheer en Zeeland.
Robin Verhoef profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Robin Verhoef

Vaak is het dat ene moment. De juiste compositie, het juiste licht. Maar ook het geluk hebben, dat je soms net op het juiste moment op de juiste plaats bent. Dan valt het zonlicht mooi door de bomen of is er een strak silhouet te zien door tegenlicht. En dan rest nog maar één taak: afdrukken.

Alle werken van Robin Verhoef


Waarom je kiest voor Stormvloedkering Oosterscheldekering in de Oosterschelde die Nederland moet beschermen tegen overstr op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Stormvloedkering Oosterscheldekering in de Oosterschelde die Nederland moet beschermen tegen overstr van Robin Verhoef

Koop de illustratie Stormvloedkering Oosterscheldekering in de Oosterschelde die Nederland moet beschermen tegen overstr van Robin Verhoef op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 703 006
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.