Stormwolken boven de Zoetermeerse Plas tijdens zonsondergang

Stormwolken boven de Zoetermeerse Plas tijdens zonsondergang van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Stormwolken boven de Zoetermeerse Plas tijdens zonsondergang van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 402838
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 gratis verzending!

Omschrijving

Gefotografeerd vanaf het Noord Aa stand in Zoetermeer met uitzicht op het water van de Zoetermeerse Plas tijdens zonsondergang.
Sfeervolle avondfoto met regenwolken vanuit het zuidwesten. De lange ski/snowboardbaan van Snowworld Zoetermeer is duidelijk zichtbaar.

Vlak na het fotograferen van deze foto begon het hevig te stormen en wat het tijd om te schuilen. Vanuit het restaurant Aa-zicht kon ik verder genieten van het uitzicht van het onweer boven de Zoetermeerse Plas dat gepaard ging met enkele bliksemschichten.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken