Stoutenburgerpad

van Willem van Leuveren Fotografie

- Werkcode: 303 781

Willem van Leuveren Fotografie over Stoutenburgerpad

Stoutenburgerpad 10 km
Ontdek het mooie buitengebied van Amersfoort en Leusden. Wandelen over boerenland, een historisch landgoed en langs beken in het buitengebied van Amersfoort en Leusden. Klompen aan, rugzak op en gaan! Meer informatie op de website Klompenpaden.nl Veel wandelplezier toegewenst. Voor meer beelden van de omgeving kijk dan op de Regiobeeldbank.nl Alle foto's zijn auteursrechtelijk beschermd. © Willem van Leuveren Landschapsfotografie. Indien u foto's wenst te gebruiken voor welke media dan ook, bel 033-2771816 of mail naar willem@studiovanleuveren.nl
Het Stoutenburgerpad een van de Klompenpaden in het Utrechts-Gelders Valleigebied
Stoutenburgerpad vind je in de categorieën Fotografie, Klomp, Klompenpad, Recreatie, Stilleven, Stoutenburgerpad, Studio, Toerisme, Wandelen, klompenpaden, regiobeeldbank, scherpenzeel en van leuveren.
Willem van Leuveren Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Willem van Leuveren Fotografie

Landschapsfotografie door Willem van Leuveren sr. Welkom bij de Regiobeeldbank, een beeldbank met grote collectie foto's van het Vallei- en Eemgebied en directe omgeving. De Gelderse Vallei ligt ingesloten tussen het Krommerijngebied en de Heuvelrug aan de Westzijde en het Veluwe massief aan de Oostzijde. Een beeldbank van Midden Nederland - Gelderse Vallei dus. Het biedt een grote afwisseling aan landschappen, die van nationale betekenis zijn. Bovendien is dit gebied rijk aan cultuurhistorische elementen. Dus onze regio, het Eem- en Valleigebied gelegen in de provincies Utrecht en Gelderland.Daarnaast zijn Kreta, Gambia, Scotland, U.K. en de Pyreneeën ruim vertegenwoordigd. Ook tal van andere plaatsen en onderwerpen zijn hierin opgenomen. Zie de catogorieën. Het is documentaire fotografie welke bestaan uit series van 8, 16, 24 of 48 foto's. Het geeft dus een beeld weer van een plaats of activiteit in een bepaalde regio.

Alle werken van Willem van Leuveren Fotografie


Waarom je kiest voor Stoutenburgerpad als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stoutenburgerpad van Willem van Leuveren Fotografie

Koop de foto Stoutenburgerpad van Willem van Leuveren Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303 781
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
265,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden