Straat van New York City -  POP ART STYLE - straatfotografie

Straat van New York City - POP ART STYLE - straatfotografie van The Art Kroep

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Straat van New York City - POP ART STYLE - straatfotografie van The Art Kroep

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 698846
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

NY Automobilist automobiel auto Transport voertuig Cab Taxi New York Asfalt Gebouw Stad Metropolis Town Usa Road Machine Wiel, newyorkart upstatenewyork newyorkstyle newyorktimes NYC, United States of America, The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island Vrijheidsbeeld, Wall Street, wolkenkrabbers, Empire State Building, The City That Never Sleeps, the Big apple,

Dit werk wordt aangeboden door The Art Kroep

The Art Kroep profielfotoMaureen Kroep (Losser, 14 april 1980) van The Art Kroep is een in Nederland gevestigde grafisch ontwerper en illustrator. Haar hele leven draait al om vormgeving. Van kinds af aan is ze in de weer met kleurpotloden, stiften en kwasten. Tekenen, schilderen en ontwerpen zit in haar systeem (en op het behang van haar oude kinderkamer). Het is zowel haar uitlaatklep als katalysator.

Maureen is eerst bouwkunde gaan studeren en daarna heeft ze toegepaste vormgeving met de richting publiciteit voltooid. Hierna heeft ze ook het Grafisch Lyceum in Zwolle afgerond en gevarieerde grafische werkplekken gehad.

Haar illustraties bevatten diverse thema’s, maar zijn vooral kenmerkend door de kleurrijke natuur, de diversiteit aan mensen en alledaagse dingen. Ze houdt van spelen met kleuren, lijnen en vormen, voornamelijk geïnspireerd door de kunststromingen Pop-art, Jugendstil en Art Nouveau.
Maureen: “Zwart en wit illustaties zijn niet zo mijn ding! Kleur brengt leven in mijn tekeningen en heel eerlijk gezegd kan ik niet zonder.”
Ze hoopt dat haar werk een weg vindt naar mensen hun huis en hart.

Alle werken