Straatbeeld in Amsterdam

Straatbeeld in Amsterdam van Leo van Vliet

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Straatbeeld in Amsterdam van Leo van Vliet

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 324183
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
96 gratis verzending!

Omschrijving

Thema straatfotografie in zwart-wit. Panoramafoto van willekeurige personen zittend op een bank en bezig met hun alledaagse dingetjes in Amsterdam. Geschikt voor grote(re) oppervlakken of als achtergrond.

Over Leo van Vliet

Leo van Vliet profielfotoFotografie speelt al sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven wat uiteindelijk geresulteerd heeft in de oprichting van Focusview Fotografie nu zo'n zeven jaar geleden.

De naam Focusview Fotografie weerspiegelt de visie waar ik als fotograaf continu naar streef nl: doelgericht en geconcentreerd (= focus) werken naar het uiteindelijke (beeld)resultaat (= view). Het daaraan gekoppelde motto '...onderscheidend in kwaliteit' bevat de missie achter mijn intentie om te blijven investeren in het creëren van onderscheidende kwaliteit.

Activiteiten die mij positieve energie geven zijn: het overdragen van fotografiekennis en ervaring via o.a. cursussen, workshops en coachingstrajecten. Daarnaast behoort het realiseren van (bedrijfs)reportages, ICT & DTP solutions voor zowel particulieren als bedrijven tot de vaste kernactiviteiten.

Thema's die mij inspireren om te fotograferen zijn: Mensen op Straat, Architectuur, Creatieve Fotografie, Landschapsfotografie, Portretten en 'Schoonheid van verval'.

Alle werken

Beoordelingen: 4.5 / 5 (1 beoordeling)

4.5 / 5

Fraai eindresultaat, individueel advies, makkelijke montage
Een grote foto op akoestisch doek met geluiddempend materiaal besteld. Met adviseur vlot heen en weer gemaild over best passende opties. Bouwpakket binnen 1-2 weken in huis, eenvoudig te monteren met beschikbaar instructie filmpje. Eindresultaat prachtig geworden!


Klantfoto's: Straatbeeld in Amsterdam van Leo van Vliet

Klantfoto: Straatbeeld in Amsterdam van Leo van Vliet, op print op doek