Straatje in Cordes

Straatje in Cordes van Christa Thieme-Krus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Straatje in Cordes van Christa Thieme-Krus

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 341115
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Zomaar een straatje in Cordes-sur-Ciel. Zeer pittoresk en de middeleeuwse allure straalt je tegemoet, zelfs op zo'n grauwe dag als deze. In de zomer is het een van de toeristische trekpleisters van de regio, maar in de winter is het een doodgewoon Frans dorpje dat toevalligerwijs heel mooi op een heuvel ligt.

De naam Cordes-sur-Ciel heeft te maken met de ligging. De dichter Jeanne Ramel Cals noemde Cordes graag "Cordes-sur-Ciel", vrij vertaald "Cordes in de hemel". En inderdaad, vroeg in de ochtend, vooral in de herfst, bedekt vaak een intense mist de vallei van Cérou. Alleen de top van de middeleeuwse stad komt boven deze zee van wolken. De naam "Cordes-sur-Ciel" werd in 1993 geformaliseerd door Paul Quilès, burgemeester in die tijd.

Dit werk wordt aangeboden door Christa Thieme-Krus

Christa Thieme-Krus profielfotoFotograaf, grafisch vormgever en kunstenaar uit Schijndel, werkzaam onder de naam Thicor CreAssist. Tijdens mijn leven probeer ik al het moois vast te leggen met camera of pen en penseel. Mijn motto is 'travel for the best moments in your life!' Dat kunnen verre reizen zijn, maar ook net om de hoek is zoveel moois te ontdekken.

Alle werken