Strand Camps Bay in Kaapstad

van Heleen van de Ven

- Werkcode: 176789

Heleen van de Ven over Strand Camps Bay in Kaapstad

De zee in beweging bij het strand van Camps Bay in Kaapstad. Het meest bekende en populaire strand van de Mother City met op de achtergrond de Twelve Apostles bergreeks. Prachtige diepe kleuren en mooie diepte door de rotsen op de voorgrond
Strand Camps Bay in Kaapstad vind je in de categorieën Art, Bergen, Beweging, Beweging (natuurkunde), Blauw, Bright, Camps Bay, Fel, Fotografie, Kaapstad, Kleuren, Kust, Landschappen, Modern, Oceanen en zeeën, Rotsen, Stranden, for sale, geen mensen, heleen van de ven, moving, photo, rocks, te koop en the twelve apostles.
Heleen van de Ven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Heleen van de Ven

Mijn fotografie kenmerkt zich door de term "puur op het gevoel". Compositie, keuze van onderwerp, uitdrukking en ook andere technische aspecten gaan bij mij voornamelijk puur op het gevoel. Hierdoor ontstaan geen technische hoogstandjes, maar indrukken van de wereld zoals ik deze beleef. Niet door kunstmatige set up, maar puur "come as you are". Of het nu gaat om portretten, wildlife of landschap, het resultaat van mijn fotografie is echtheid. Tijdens het wonen op diverse plekken waaronder Sydney, Kaapstad en Amsterdam ben ik tot een diverse collectie gekomen. Van typisch Hollandse landschappen en steden tot puur natuur en wild. Neem een kijkje in mijn webshop en ik hoop dat er werken zijn die je aanspreken en een mooi plekje op je muur krijgen!

Alle werken van Heleen van de Ven


Waarom je kiest voor Strand Camps Bay in Kaapstad op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strand Camps Bay in Kaapstad van Heleen van de Ven

Koop de foto Strand Camps Bay in Kaapstad van Heleen van de Ven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 176789
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.