Strand aan de Waal

Strand aan de Waal van joas wilzing

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Strand aan de Waal van joas wilzing

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 197799
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 gratis verzending!

Omschrijving

Een boomstronk aan het strand bij het natuurgebied de Klompenwaard, bij Doornenburg. Op deze landpunt tussen het Pannerdens Kanaal en de Waal ligt midden in het natuurgebied het fort Pannerden.

Dit werk wordt aangeboden door joas wilzing

joas wilzing profielfotoHoi, Leuk dat je mijn winkel bij werk aan de muur bekijkt!Ik heb het geluk om vlakbij een aantal prachtige natuurgebieden te wonen: de Veluwezoom, Posbank, De Gelderse Poort, de Klompenwaard waar Fort Pannerden in ligt, Meinerswijk. Ik ben daar dan ook geregeld te vinden.Maar natuurlijk kom ik ook op andere plekken, in Nederland en daar buiten.Op werkaandemuur vind u de mooiste foto's die ik maakte, om thuis of elders aan de muur te hangen. Ze zijn op allerlei materialen en formaten te bestellen. Als u vragen heeft, advies wil of een wens heeft: ik denk graag met u mee. Het makkelijkst ben ik te bereiken via joaswilzing@gmail.com.

Tijdens mijn omzwervingen door de natuur ontmoet ik dieren. Over sommige van deze ontmoetingen schrijf ik een kort verhaaltje. Je leest ze hier: http://joaswilzing.nl/category/ontmoetingen-met-dieren/

Ik wens u een fijne dag,Joas

Alle werken