Strand in de zomer aan de Noordzee

van Sjoerd van der Wal

- Werkcode: 551 541

Sjoerd van der Wal over Strand in de zomer aan de Noordzee

Duingras op kleine zandduinen aan het strand op een zomerse dag. Het lege strand ligt bij de Schoorsle Duinen aan de Noordzeekust in Noord-Holland. Wijdse panoramafoto.
Strand in de zomer aan de Noordzee vind je in de categorieën Duinen, Feest- en gedenkdagen, Fotografie, Grasland, Landschappen, Noordzee, North Holland, Stranden, Zand, Zomer, Zon en schoorlse duinen.
Sjoerd van der Wal profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sjoerd van der Wal

Fotograaf met met de lens gericht op natuur en landschappen en alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ik maak veel beelden in de IJsseldelta rond mijn woonplaats Kampen, maar ook tijdens mijn reizen naar bijvoorbeeld Portugal, Frankrijk, IJsland, Noorwegen of Schotland. Verder heb ik een uitgebreide collectie automotive werk, met name klassieke auto's en foto's van treinen, vliegtuigen en schepen. Mocht je een ergens een foto van mij hebben gezien die niet op Werk aan de Muur staat, laat het dan even weten, dan voeg ik deze toe aan mijn shop.

Alle werken van Sjoerd van der Wal


Meer weten over Sjoerd van der Wal?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Strand in de zomer aan de Noordzee op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strand in de zomer aan de Noordzee van Sjoerd van der Wal

Koop de foto Strand in de zomer aan de Noordzee van Sjoerd van der Wal op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 551 541
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden