Strandhuisjes in Zandvoort (zwart wit)

van Renzo Gerritsen

- Werkcode: 293 449

Renzo Gerritsen over Strandhuisjes in Zandvoort (zwart wit)

De strandhuisjes in Zandvoort zijn behoorlijk fotogeniek, vooral op een prachtige dag met blauwe luchten en mooie wolkenpartijen. De foto is een tikje surrealistisch omdat er lange sluitertijden aan te pas zijn gekomen. Ook zeer passend in krachtig zwart wit.
Renzo Gerritsen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen is een jonge en ambitieuze fotograaf, altijd op zoek naar een nieuw perspectief. Met zijn project Nachtelijk Amsterdam fotografeert hij Amsterdam op een unieke manier, anders dan anders met een frisse blik.

Daarnaast heeft Renzo een reportage gemaakt over verkrotting in Amsterdam met schitterende urbex foto's van eigen bodem, een cruiseschip vanaf het dak van het Mövenpick Hotel en andere sferische stedelijke landschappen. Neem een kijkje tussen zijn foto's.

Alle werken van Renzo Gerritsen


Waarom je kiest voor Strandhuisjes in Zandvoort (zwart wit) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Strandhuisjes in Zandvoort (zwart wit) van Renzo Gerritsen

Koop de foto Strandhuisjes in Zandvoort (zwart wit) van Renzo Gerritsen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293 449
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden