Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 7 uur geldig!

Strandhuisjes in scala aan kleuren op het strand

van Tonko Oosterink

- Werkcode: 122 740

Tonko Oosterink over Strandhuisjes in scala aan kleuren op het strand

Lange rij van strandhuisjes in scala aan kleuren op het strand van Zoutelande in Zeeland.
De huisjes begeleiden het zicht over de foto van linksonder naar rechtsboven, waarbij het scherpstelpunt op circa een derde deel van de foto ligt. De huisjes zorgen tevens voor een sterke scheiding tussen het strand rechtsonder en de duinen met helmgras aan de bovenzijde van de foto.
Strandhuisjes in scala aan kleuren op het strand vind je in de categorieën / b & b, Bossen, Cottagestijl, Digitale Kunst, Duinen, Fotografie, Huis, Kleuren, Kust, Mode, Nederland, Nederlanders, Oceanen en zeeën, Stranden, Track, Vakantie, Vakantiegevoel, Verkleden, Zand, Zeeland, Zomer, Zon, Zoutelande, hutten, karakteristiek, nummers en verandering.
Tonko Oosterink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tonko Oosterink

In mijn studententijd geïnteresseerd geraakt in fotografie en begonnen in het analoge tijdperk met als specialiteit zwart/wit fotografie. Ten tijde van de introductie van de eerste digitale camera's een tijd gestopt onder het mom van "nu kan iedereen fotograferen".
Na de constatering dat deze uitspraak niet op waarheid berust sinds enige jaren mijn oude passie in digitale vorm weer opgepakt. Als Achterhoekse fotograaf houd ik mij vooral bezig met het fotograferen van natuur en cultuur in mijn directe leefomgeving. Het optimaal gebruik proberen te maken van het natuurlijke aanwezige licht speelt hierbij een grote rol. Naast deze natuur en cultuur richting fotografeer ik ook graag portretten.
Een klein deel van mijn werk is te zien op https://www.werkaandemuur.nl

Alle werken van Tonko Oosterink


Waarom je kiest voor Strandhuisjes in scala aan kleuren op het strand op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strandhuisjes in scala aan kleuren op het strand van Tonko Oosterink

Koop dit digital art werk Strandhuisjes in scala aan kleuren op het strand van Tonko Oosterink als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122 740

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87,-78,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.