Strandzicht in Griekenland. Pieter Ringoot - Olieverf op doek

van Galerie Ringoot

- Werkcode: 965 166

Galerie Ringoot over Strandzicht in Griekenland. Pieter Ringoot - Olieverf op doek

Strandzicht door Pieter Ringoot. Geschilderd naar aanleiding van een vakantie naar Griekenland. Vermoedelijk is dit een baai op het eiland Rhodos.

Pieter Ringoot was niet iemand die echt hield van verre buitenlandse reizen. Toch is hij in Griekenland geweest. Hij vertrok nooit zonder zijn schetsboek en enige schilderbenodigdheden.
Strandzicht in Griekenland. Pieter Ringoot - Olieverf op doek vind je in de categorieën Baai, Griekenland, Impressionisme, Landschapsschilderkunst, Lijst van Griekse eilanden, Middellandse Zeegebied, Oceanen en zeeën, Rodos (eiland), Schilderijen en Stranden.
Galerie Ringoot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Galerie Ringoot

Galerie Ringoot is een hommage aan het werk van de Belgische kunstschilder Pieter Ringoot (1921 - 2011) en de Nederlandse illustrator, schrijver en kunstschilder Hans Sturris .

Deze online kunstgalerie toont een selectie uit het werk van de kunstenaars, bestaande uit olieverfschilderijen, aquarellen, pentekeningen, Schetsen, acryl schilderijen, aquarellen en pastel tekeningen.

Via de webshop op deze pagina is het mogelijk om reproducties en prints van de werken aan te schaffen. Met de aanschaf van een reproductie steunt u het onderhoud en de activiteiten van Galerie Ringoot zodat de werken voor het nageslacht bewaard blijven en ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Galerie Ringoot is een initiatief van Stef Ringoot. Illustrator, cartoonist en grafisch vormgever (zie https://www.stefringoot.com). Kleinzoon van Pieter Ringoot en schoonzoon van Hans Sturris.

Alle werken van Galerie Ringoot


Waarom je kiest voor Strandzicht in Griekenland. Pieter Ringoot - Olieverf op doek op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strandzicht in Griekenland. Pieter Ringoot - Olieverf op doek van Galerie Ringoot

Koop dit schilderij Strandzicht in Griekenland. Pieter Ringoot - Olieverf op doek van Galerie Ringoot als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 965 166
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.