Strange glow and sillioutes van Peter Bartelings

Werkcode: 364 786 Kopieer de werkcode

Peter Bartelings profielfoto Zwarte contouren van de Sint Nicolaas basiliek in Amsterdam geaccentueerd door een pink roze lucht die goed past bij het homovriendelijke karakter van de stad.

Over beeldmaker Peter Bartelings: Als geboren en getogen Amsterdammer voel ik me -ook als fotograaf en beeldmaker- nauw verbonden met de stad Amsterdam. Naast de Amsterdamse collectie is er ook werk van andere steden in Nederland, zoals Haarlem, Groningen, Zwolle, Leiden, Delft etc. Daarnaast ook veel werk gemaakt in Frankrijk en Duitsland. Bovendien heb ik in de loop der jaren een interessante collectie digital art opgebouwd, o.a. van bewerkingen van oude meesters die in een nieuw jasje zijn gestoken en uitstekend passen in een modern interieur.

Mijn werk is internationaal bekend en hangt naast Nederland, ook in België en Duitsland bij klanten aan de muur.

Ik stel hoge eisen aan mijn producten. Daarom zijn naar ik meen de werken een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. U kunt altijd contact met mij opnemen bij vragen over een specifiek werk.

Kopers van mijn werk doen mij een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Dit werk wordt aangeboden door Peter Bartelings

Over de beeldmaker: als geboren en getogen Amsterdammer voelt Peter Bartelings zich nauw verbonden met de stad Amsterdam. In de loop der jaren heeft hij iconische werken gemaakt die veel worden verkocht. In tal van Europese landen prijkt zijn werk aan muren van huizen en kantoren.

Meer weten over Peter Bartelings?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Karin
    Nederland
    5 / 5

    Inmiddels aan het kijken voor onze 4e creatie van Werk aan de muur. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen, zeker ook wat betreft service. De volgende aankoop zal naadloos behang zijn, kijk er nu al naar uit. Om er 1 uit te kiezen is nog het lastigst.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
    Michiel
    Nederland
    5 / 5

    Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    pascal
    Nederland
    5 / 5

    Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Tiny
    Nederland
    4 / 5

    Super!
    Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Kelly
    Nederland
    4.5 / 5

    Top service en kwaliteit!
    Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Marion Smit
    Nederland
    5 / 5

    Boven verwachting
    Wij zijn heel blij met onze aankoop. Goede kwaliteit, prachtige kleuren, snelle en vriendelijke service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    René
    Nederland
    5 / 5

    Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    FRANÇOIS
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig acrylglas kunstwerken!
    Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Strange glow and sillioutes van Peter Bartelings als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
160,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden