Strawberries in a white bowl

van Roswitha Lorz

- Werkcode: 100941

Roswitha Lorz over Strawberries in a white bowl

Strawberries in a white bowl
Strawberries in a white bowl vind je in de categorieën Aardbei, Contemporary, Creativiteit, Decoratieve kunst, Dekoration, Food, Fotografie, Fruit, Gefäß, Gezondheid, Kom (servies), Kunst, Lente, Levensmiddel, Liefde, Macrofotografie, Nahrung, Natuur en Weer, Ontwerp, Realisme (kunststroming), Rood, Seizoenen, Stilleven, Symbool, Vegetarian cuisine, Vrucht (plant) en Wit.
Roswitha Lorz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roswitha Lorz

middeleeuws, vrouwelijk, houdt van fotografie en schilderkunst, vindt flora en fauna fascinerend. creativiteit ligt in mijn bakermat, anders kan ik niet uitleggen waar al mijn ideeën vandaan moeten komen. uit sommige foto's komen nieuwe foto's tevoorschijn met behulp van beeldbewerking. op de computer ontwerp ik foto's in grafische stijl, voor de kinderkamer, keuken etc. mijn aanbod is dan ook zeer divers, omdat er veel ideeën in mijn hoofd sluimeren. het zou leuk zijn als je er een paar leuk vond. ik zeg THANK YOU en HELLO :) rosi-vrachtwagen

Alle werken van Roswitha Lorz


Waarom je kiest voor Strawberries in a white bowl op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strawberries in a white bowl van Roswitha Lorz

Koop de foto Strawberries in a white bowl van Roswitha Lorz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100941
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.