Street art collage "Signs of the Universe"

Street art collage "Signs of the Universe" van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Street art collage "Signs of the Universe" van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 355443
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Wanneer je door de straten loopt en je oog valt op iets bijzonders, zoals een woord, een beeld, een kleurencombinatie, sta daar dan bij stil en vraag je af wat dit teken jou te vertellen heeft. Voel wat het met je doet, en welke gedachten en beelden er bij je opkomen. Het is een bijzondere manier van kijken en aandacht hebben voor wat er op je pad komt.

Collage van streetart foto's: affiches/ posters, graffiti. Een kleurrijk geheel van kleine abstracte streetart kunstwerkjes.

Over Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken