Strijbeekse heide, Noord-Brabant, Holland, Nederland Vlak voor de explosie

Strijbeekse heide, Noord-Brabant, Holland, Nederland Vlak voor de explosie van Ad Huijben

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 196273

Strijbeekse heide, Noord-Brabant, Holland, Nederland Vlak voor de explosie van Ad Huijben

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Strijbeekse heide, Noord-Brabant, Holland, Nederland Vlak voor de explosie van Ad Huijben

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Strijbeekse heide, Noord-Brabant, Holland, Nederland Vlak voor de explosie Een tak een boom in de lucht in de spiegeling op het water met een stukje heide aan de rand Hetlijkt alsof de tak komt aanvliegen net voor de explosie. De elementen in de foto zijn volledig vrijgespeeld in de spiegeling van de lucht. Door een moment van windstilte ontstaat er een maximale scherpte. De tak geeft het idee van een beest (vos) die naar de kant zwemt of vliegt. De werkelijkheid is 180 graden gedraaid.

Over Ad Huijben

Rust aan de muur is mijn hoofdthema. Met mijn foto's maak ik de natuur nog mooier als de werkelijkheid. Niet door een toeval maar een voor opgestelde regie van het juiste tijdstip en lichtinval. Ik fotografeer met Canon 6D (full Frame) en topkwaliteit Canon lenzen. Als amateurfotograaf heb ik meer dan 40 jaar ervaring. In de tijd van de analoge fotografie werkte ik met een Bronica 6x6 camera. Vandaar dat mijn huidige full frame camera een minimum eis is voor mijn fotografie. Als ik geen natuur fotografeer dan moeten mijn foto's een speciale betekenis hebben. Andere sites die foto's verkopen stimuleren vaak een commerciële wijze van fotograferen, daar ben ik geen voorstander van. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl van fotograferen. Mijn "handtekening" in de fotografie gaat vooral naar de sfeer van rust en stilte. Verwerken van verdriet en beroepsgroepen die daar actief in zijn zullen mijn werk graag aan de muur willen hebben. Rustgevende foto's passen goed bij psychologen en begrafenisondernemers. De beste kwaliteit krijg ik alleen als ik mijn hart volg. Ik heb me bij het IVN aangesloten bij de werkgroep fotografie om meer inspiratie te krijgen van andere fotografen.

Alle werken