Strijp-S Eindhoven - gebouw Anton voor de renovatie

van Bas Wolfs

- Werkcode: 281171

Bas Wolfs over Strijp-S Eindhoven - gebouw Anton voor de renovatie

In Eindhoven staan de voormalige Philips fabrieken in Strijp-S. In juli 2011 had ik de bijzondere gelegenheid om de - toen leegstaande - gebouwen te fotograferen. Dit is een uniek kijkje in gebouw SAN. Inmiddels is de verbouwing voltooid en bevinden zich lofts in dit gebouw. De plafonds in de lofts zijn bewaard gebleven zoals op de foto. De naam van het gebouw is inmiddels omgedoopt tot Anton, naar Anton Philips, een van de oprichters van Philips. Meer foto's van Strijp-S in mijn winkel baswolfs.werkaandemuur.nl. Wil je 'm liever in zwart-wit? Neem gerust contact met me op via info@baswolfs.nl. Zie ook mijn andere foto's op Werk Aan De Muur.
Strijp-S Eindhoven - gebouw Anton voor de renovatie vind je in de categorieën Anton, Behang, Diepteperceptie, Eindhoven, Fotografie, Historisch, Industrieel erfgoed, Koninklijke Philips, Nederland, Strijp-S, Urban / Street, Verlaten plekken en lofts.
Bas Wolfs profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bas Wolfs

Ik fotografeer sinds mijn vroege jeugd. Fotograferen is voor mij de combinatie van iets moois maken en er lekker op uit gaan, de natuur in. De meeste foto's maak ik dan ook in de natuur, in de stad of op reis. Ik probeer de schoonheid van de wereld om mij heen vast te leggen met spannende compositie en belichting.

Alle werken van Bas Wolfs


Waarom je kiest voor Strijp-S Eindhoven - gebouw Anton voor de renovatie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Strijp-S Eindhoven - gebouw Anton voor de renovatie van Bas Wolfs

Koop de foto Strijp-S Eindhoven - gebouw Anton voor de renovatie van Bas Wolfs op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 281171
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.